Jurugambar Perkahwinan

By: saiful reduan photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 21-Jan-2010 01:34 Email | Share | | Bookmark
ROyal Belum,Grik Perak

Sepasukan team dari universiti malaya di hantar ke hutan belantara Royal Belum atau istilah kaki memancing,tasik banding terdiri dari pada Abg Zul selaku penjejak pokok,aku sebagai penyiasat pokok,geha sebagai merekod spesis pokok dan yang lain bidang sikit rosli alip sebagai penjejak cendawan.....

dalam xpdc selama 6 hari di sana...macam2 dugaan,jumpa gajah,kera,tapak sang belang (time tu tuhan saja yang tahu),ada dua hari hujan turun dari pagi sampai petang,pastu sambung sampai malam...tapi satu binatang kecil yang tak boleh lari dari aku dan member2,walaupun dah sembor satu badan pakai bygon...iaitu PACAT.

ini ada sedikit gambar time kejadian..














Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan






Tuesday, 17-Nov-2009 09:42 Email | Share | | Bookmark
Majlis Bertandang

Perkara : Majlis Bertandang
Pengantin : Erman & Nawwar
Tempat : Tasik Titiwangsa,KL
Masa : 8.00-1.00am
Juru gambar ke dua :Byxura




































Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan





Tuesday, 17-Nov-2009 02:59 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Saiful & Linda

Saya dengan rasa rendah diri,menjemput sahabat-sahabat saya dan bekas-bekas customer saya untuk menghadiri Majlis Perkahwinan antara saya dan pasangan pada tarikh 29.11.09 bertempat di No 4 jln pjs 4/20 tmn lindungan jaya,jln kelang lama 46000 petaling jaya..

kalau nak lebih detail pasal majlis tengok kad jemputan kat bawah ni ye...







Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan






Monday, 26-Oct-2009 04:02 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Nawwar & Erman

Perkara :Majlis Bersanding
Tarikh : 10-11.10.09
Tempat : Hotel Corcode,Shah Alam SL
Shoot & Edit by: Saifulreduan
Jurugambar kedua untuk Byxura











































Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan






Monday, 26-Oct-2009 03:16 Email | Share | | Bookmark
Pulau Tioman,Pahang

Tujuan :Trip mengumpul dan mengutip sampel laut
Dari : Universiti Malaya


















Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan





[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net