Jurugambar Perkahwinan

By: saiful reduan photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-Mar-2010 09:10 Email | Share | | Bookmark
Khairi & Ina






























Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan






Thursday, 25-Feb-2010 04:05 Email | Share | | Bookmark
Custom album Norrin @ Fadzil



























Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan






Friday, 5-Feb-2010 08:34 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan Norrin & Fadzil












Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan





Wednesday, 3-Feb-2010 03:26 Email | Share | | Bookmark
pelamin yang cantik

Lama dah tak update web ni dengan gambar wedding pasal tiap-tiap minggu ada field work.tu sikit sebanyak membantut kan proses nak update,kepada pelanggan2 harap dapat bersabar.


















Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan






Friday, 29-Jan-2010 02:23 Email | Share | | Bookmark
photoshoot rama-rama

Pada hari ahad 24/1/2010 bertempat di taman rama-rama kL,ada satu program photoshoot makro anjuran duniafotografi(forum juru gambar) yang diketuai oleh saudara adhadi..sebanyak lebih kurang 20-30 orang peserta termasuk saya pada hari kejadian....

ni ada sedikit gambar untuk di kongsikan
















Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan






[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net