Jurugambar Perkahwinan

By: saiful reduan photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  [19]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Dec-2007 09:52 Email | Share | | Bookmark
model

 
 
 
View all 7 photos...
shoot gambar model kat tasik shah alam

ade sorang budak ni dah masuk iklan keselamatan jalan raya






Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan






Tuesday, 4-Dec-2007 13:47 Email | Share | | Bookmark
camping sungai congkak

masak
tahan pokok
api dan bayang2
View all 9 photos...










masa tu aku dengan member2 pergi ke sungai congkak yang terletak dekat ulu langat,saje lepak2,makan2,borak2 dan macam-macam lagi aktivitilah yang bagusnya dapat merehatkan minda,mengeratkan silatulrahim dan mempunyai hati yang cintakan hutan kita..

Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan





Friday, 12-Oct-2007 02:01 Email | Share | | Bookmark
family day

hari keluarga
senaman
fokus
View all 12 photos...
family day yang di adakan di cameroon highland..yang mana semua adalah dari ahli keluarga pusat asasi sains universiti malaya.bersama- sama keluarga masing-masing.









Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan





Saturday, 6-Oct-2007 05:56 Email | Share | | Bookmark
light

member
model
aida
View all 9 photos...
studio ted adnan














Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan





Friday, 18-May-2007 08:37 Email | Share | | Bookmark
PUlau kapas

seronok nampak
kuat ye angin
macam pernah tenggok tapi kat mana ye?
View all 22 photos...
sungguh indah ciptaan tuhan.jangan lah kita cemarinya,semua ini bukan untuk kita je,untuk generasi akan datang










Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan






[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  [19]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net