Jurugambar Perkahwinan

By: saiful reduan photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 24-Dec-2008 05:55 Email | Share | | Bookmark
teater

Malam teater yang berlangsung di dewan mbpj petaling jaya,benda tak di rancang pun,time minum teh kat bangsa dengan AH MENG http://cromeart.fotopages.com,pastu kawan dia yang keje kat tnb kata ada buat teater...
ingat jumaat malam tu kena balik kampung,,alih-alih tak jadi,,esok pagi baru gerak..apa lagi pergi shoot le..

adalah sikit gambar yang diambil


















Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan





Monday, 22-Dec-2008 08:38 Email | Share | | Bookmark
Man dan Hidayah

Majlis perkahwinan ini berlangsung di persiaran perpaduan tambun,ipoh perak...
antara man orang serawak ni dan hidayah orang perak pada 20.12.08 bersamaan hari sabtu.
saya bukan op le time ni...saja sebuk pasal yang perempuan tu sepupu saya,ada story sikit sebelum
sampai sana,saya,emak,akak,ayah dengan abg ipar saya naik satu kereta gi sana...
bertolak dari kL lebih kurang pukul 9 pagi...nak di jadikan cerita saya sekeluarga
tak pernah pergi sana,ikut highway utara selatan(plus),borak punya borak...masa pun berlalu,..
tub..tub dan nak sampai sg,perak....sepanjang perjalanan ikut lebuhraya tu takde satu pun
papan tanda yang tulis tambun....itu yang terlajak sampai ke sungai perak sana....
patah balik...last sekali sampai gak kat rumah pengantin..nak dekat pukul 1.30 rasanya kalau tak
silap....perut pun dah berbunyi apa lagi...korang pahamkan kalau gi umah kenduri ..he..he...










Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan





Friday, 12-Dec-2008 03:45 Email | Share | | Bookmark
hantaran

hantaran hafizie dan aween



lelaki



perempuan




Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan





Tuesday, 9-Dec-2008 10:15 Email | Share | | Bookmark
hafizie dan aween

Majlis berlangsung pada 22-23 NOV 08 di gombak,KL
op: saifulreduan
ta : shah (repsol)

mekap





majlis akad nikah





majlis persandingan





persalinan







ala-ala buku le....tapi tak le betul sangat




Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan




Monday, 1-Dec-2008 05:42 Email | Share | | Bookmark
fendi dan tina

maljis persandingan

op:Saifulreduan
ta: Arie logeh













Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan






[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net