Jurugambar Perkahwinan

By: saiful reduan photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 15-Apr-2009 03:43 Email | Share | | Bookmark
adat orang melayu



Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan





Wednesday, 15-Apr-2009 01:01 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan + SYAZWAN & ILYANEE

Majlis Bertandang sebelah lelaki yang berlangsung di Taman Keramat Permai Selangor Ehsan..
pada tarikh 21 mac 2009.Majlis berjalan dengan lancar tanpa sebarang ada masalah.Saya mengucapkan semoga berbahagia hingga ke anak cucu.

Di sini ada sedikit gambar majlis tersebut


















































Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan





Monday, 30-Mar-2009 04:16 Email | Share | | Bookmark
Majlis persandingan Anizan dan Ann

Majlis Perkahwinan ni berlaku di pandamaran jaya,klang pada hari sabtu persamaan dengan 24.3.09

op:shah (repsol)
ta:saya dan arie

ni ada sedikit gambar untuk di kongsi































Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan





Friday, 27-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
nikah+sanding Mustaqim dan Dr.Masliha 6-7.3.09

Majlis akad nikah+sanding pada 6 dan 7-3-09 bertempat di kolej ke-11 universiti malaya,diantara pasangan Mustaqim dan Dr.Masliha

op:Saiful
ta:shah dan arie



































































Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan







Friday, 27-Mar-2009 06:59 Email | Share | | Bookmark
pre-wedding 9.3.09

Lama jugak tak update web , hari tu ikut shah(repsol) gi ambik gambar satu pasang ni
Anizan dan Ann..diorang buat pre-wedding dekat spa dekat klang

op: shah
ta: saya dan arie

time dalam spa







kat luar







Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan





[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net