Jurugambar Perkahwinan

By: saiful reduan photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Jun-2009 09:59 Email | Share | | Bookmark
Nizam & Afnadia

Majlis makan malam yang berlangsung di hotel city villa di KL. antara pasangan Nizam dan Afnadia

op:saifulreduan
ta:casanova



























Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan





Thursday, 18-Jun-2009 03:01 Email | Share | | Bookmark
lates job

.: Job update!!! :.



LATEST JOB UPDATE!

MARCH 2009

5 March 2009 :: NIKAH & SANDING - Mustaqim & Masliha - universiti malaya KL
21 March 2009 :: BERTANDANG - Syazwan & Yani - Keramat KL

APRIL 2009

3 & 4 April 2009 :: NIKAH & SANDING - Edzwan & Rabiatul Adawiah seri kembangan,KL


MAY 2009

30 May 2009 :: SANDING -Nizam & Afnadia - tanjung karang SELANGOR

JUNE 2009

6 June 2009 :: NIKAH & SANDING - Mohd Shukeri & Norazrina tmn dato harun,SELANGOR
13 June 2009 :: TUNANG - (pagi) Norfadilah Labu batu 8,NEGERI SEMBILAN
13 June 2009 :: MAKAN MALAM - Mohd Nizam & Afnadia , Hotel City Villa ,KL

JULY 2009

4 & 5 July 2009 :: TUNANG & NIKAH - Rezan dan Aini kuates FRU ,Cheras KL

AUGUST 2009

1 August 2009 :: STILL AVAILABLE !
2 August 2009 :: BERTANDANG - Rezan & Aini ,Ampang KL
8 & 9 August 2009 :: STILL AVAILABLE !
15 & 16 August 2009 :: STILL AVAILABLE !
22 & 23 August 2009 :: STILL AVAILABLE !

SEPTEMBER 2009 :: Fasting Month

OCTOBER 2009

3 & 4 October 2009 :: STILL AVAILABLE !
10 October 2009 :: STILL AVAILABLE !
11 October 2009 :: SANDING - Nawwar, Hotel Concorde, SELANGOR
17 October 2009 :: SANDING -Nawwar Garden wedding titiwangsa,KL
18 October 2009 :: STILL AVAILABLE !
24 & 25 October 2009 :: STILL AVAILABLE !
31 October 2009 :: STILL AVAILABLE !

NOVEMBER 2009

1 November 2009 :: STILL AVAILABLE !
7 & 8 November 2009 :: prepair to kawin
14 & 15 November 2009 :: prepair to kawin
21 & 22 November 2009 :: NIKAH & SANDING -Saiful & Lynnda Labu batu 8,N9
28 & 29 November 2009 :: BERTANDANG - Saiful & Lynnda tmn lindungan jaya,Pj SELANGOR

DECEMBER 2009

5 December 2009 :: NIKAH - Mohd Fadzil & Norrin klang ,SELANGOR
6 December 2009 :: SANDING - Mohd Fadzil & Norrin Kolej ke-6 ibnu sinar UM,KL
12 & 13 December 2009 :: STILL AVAILABLE !
18,19 & 20 December 2009 :: NIKAH & SANDING - Hairi & Ina ,MELAKA
26 December 2009 :: BERTANDANG - Hairi & Ina APM UM ,KL
27 December 2009 :: STILL AVAILABLE !


Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan






Friday, 5-Jun-2009 04:38 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan antara pasangan NIZAM & AFNADIA

Majlis perkahwinan antara pasangan NIZAM & AFNADIA yang berlangsung di sungai yu4,Tanjung Karang Selangor. pada 30-31 mei 2009,ada story sikit pasal majlis ni..sebenarnya fist time le jejak kaki kat tanjung karang tu,sebelum ni dengar orang kata je..nak di jadikan cerita...cari le rumah pengantin perempuan,tengok kiri-kanan last2 sesat sampai ke skincan..jauh gak nak patah balik..
lepas solat maghrib baru jumpa rumah pengantin perempuan..

nota kaki:pertama kali pergi tempat orang wajib sesat....



Custom album 10 x 12
30 pages































Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan




Monday, 18-May-2009 04:39 Email | Share | | Bookmark
mentor ke-3

Kredit to reza hassan pasal pelawa saya join di sekali shoot mentor ke-3 kat banggunan MBSA shah alam..untuk minggu pertama..saya cover untuk keena proteje untuk awie,solekan oleh kak linda salon










































Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan




Monday, 18-May-2009 04:20 Email | Share | | Bookmark
Ika

Boring gak asik gambar orang kahwin je..sesekali nak tukar pulak selera mata ni dengan gambar lain..
Jadi,plan yang dirancang telah pun berjaya..lokasi tempat kejadian sungai congkak..
shoot model















Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan






[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net